maandag 7 december 2009

07-11-09 <3

Charlotte en ik zaten met 3 andere meisjes om 10 uur te wachten voor de deuren van Staddijk, Nijmegen. Die avond zouden Destine en Only Seven Left optreden !
we hadden er allemaal superveel zin in, en konden niet wachten tot de deuren opengingen. Maar die gingen helaas pas om 7 uur open.
Natuurlijk verveelden we ons een beetje, en daaruit kwamen deze foto's dus. (:




toen de deuren opengingen mochten wij als eerste naar binnen ofcourse. Het lange wachten was het zeker waard want we hadden waanzinnig goed uitzicht op Jochem, Bart, Bram, Roderick en Hinne, de guys van Only Seven Left ! Zij speelden als eerste doordat het bandje Running Downhill, waarvan de bassist ziek was geworden, daarom dus niet speelde. We hadden wel eens van Only Seven Left gehoord natuurlijk, maar we hadden nooit echt geluisterd, maar meteen na het eerste liedje die ze toen live speelde die we hoorden, waren we meteen verkocht (:





en ja hoor, toen kwam Destine, en het publiek barstte los! Het was heel erg leuk, daarna hadden we nog bij de merchandise een praatje met iedereen van Destine gemaakt, en ook met Jochem, Bart en Hinne, maar Roderick en Bram niet meer, want ze moesten helaas alweer heel snel weg.







1 opmerking:

  1. die laatste; de krul lol.
    en en en en die meisjes hebben namen maaike :')
    rianne, tessa, patricia.

    <3 GOUDENDUO.

    BeantwoordenVerwijderen